RINGS of LOVE werkt samen met vele collega's in de trouwbranche

Daarom noemen wij graag op deze pagina’s een aantal partners. Neem gerust een kijkje op site van deze collega’s. Heb je vragen of suggesties? Wij vernemen deze graag. 

 

 

WEDDINGPLANNER – ZORGELOOS GENIETEN!

Er worden vast ontzettend veel goedbedoelde tips op jullie afgevuurd! Ik begrijp heel goed dat jullie met de mogelijkheden van tegenwoordig soms door de bomen het bos niet meer zien. Aldus Naomi Grootscholten, het gezicht achter het full-service weddingplanbureau NAOOMEVENTS. Naomi helpt aanstaande bruidsparen bij het realiseren van hun droombruiloft. Gezamenlijk denken we over een stralend programma dat tot in detail wordt uitgewerkt. Jij wilt toch ook zorgeloos genieten van je mooiste dag?

 

 

Een trouwbeurs maar dan anders! Vooral veel leuker! Geen saaie beurshal, teveel bedrijven of een stoffige uitstraling.
Bij de trouwbeurzen van Trouwbeleving kunnen jullie volop inspiratie opdoen voor jullie bruiloft.

 

 

Stijlvol comfort

Een correcte pasvorm en de juiste stoffen die aansluiten op jouw lichaamsbouw en wensen, dat is voor ons vanzelfsprekend. Kies voor stijl en comfort, maar vooral: kies voor jouw identiteit. Stap binnen in de wereld van O’MAGGIO.

 

 

Het atelier ligt midden tussen de bloementelers van het prachtige Westland waardoor ik dagelijks met een ruim aanbod van zeer verse bloemen kan werken.

Waar sta ik voor:

  persoonlijk advies en op maat gemaakte bloemwerken
♥  complete styling van de bruiloft of een ander evenement
♥   zeer verse bloemen van A+ kwaliteit omdat deze rechtstreeks bij de tuinders en van de veiling vandaan komen.

’t Bloemeke is in te zetten voor een enkel bruidsboeket maar ook voor de complete styling van de bruiloft. Ook voor rouwwerk lever ik passende bloemstukken op maat.

Bas Uijlings Fotografie – Master in bruidsfotografie

Kwaliteit staat bij Bas hoog in het vaandel, op alle vlakken. Je kunt hierbij denken aan de communicatie vooraf, dienstverlening op de dag zelf, de zorg achteraf en uiteraard de kwaliteit van de foto’s, vergrotingen en prachtige albums. Tot in de kleinste details zijn zij gefocused op het zo mooi mogelijk vastleggen van de dingen die gebeuren op jullie dag. Daarbij zullen zij zoveel mogelijk opgaan tussen jullie gasten, ze gedragen zich als een goede vriend met een camera.

 

 

Wat gaan jullie meemaken?

Weddingday Sensation is een feest voor aanstaande bruidsparen wat slechts enkele keren per jaar wordt georganiseerd door topleveranciers uit de trouwbranche. Onder het genot van een hapje en een drankje een dansje wagen op de dansvloer en informeel kennismaken met de leukste leveranciers.

 

 

 

 

BRUIDSTAARTEN – BRIDAL BITES – ZOETE BEDANKJES

Bij Bakverhalen doen wij er alles aan om jullie persoonlijke verhaal te vertalen naar de perfecte bruidstaart. Dankzij de ervaring als chef patissier en achtergrond in design stemmen wij zowel smaak als uiterlijk geheel op uw wensen af. 

 

 

De Vertrekhal is één van de best beoordeelde trouwlocaties van Rotterdam en omstreken.

Trouwen in De Vertrekhal betekent dat jullie de hele dag onbezorgd kunnen genieten. Jullie hoeven je nergens druk om te maken, want wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Een betoverende locatie voor het ja-woord, receptie, diner en bruisend feest.

De Viersprong beschikt over schitterende salons, romantische terrassen en een prachtige Mediterrane tuin. Elke ruimte heeft een geheel eigen, moderne en stijlvolle uitstraling.

Van het Ja-woord tot de overnachting.

De Viersprong is een officiële trouwlocatie. Bij mooi weer kan de ceremonie in de royale Mediterrane tuin. Is het minder zonnig….dan in één van de sfeervolle salons. De gehele dag en avond zal ons professionele en ervaren team er voor zorgen dat iedereen in de watten wordt gelegd.

 

 

Altijd een bruiloft DJ die bij jullie past!

Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze dag moet alles tiptop in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens het avondfeest. Boek een professionele en sfeervolle bruiloft DJ show, die altijd een goede en ervaren back-up bruiloft DJ achter de hand heeft, zodat bij ziekte of andere reden er altijd voor een goede vervanging wordt gezorgd.

 

 

De knoop is doorgehakt en jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Nu gaan jullie uiteraard op zoek naar uitstekende leveranciers voor de bruiloft; een goede bruidsfotograaf, een weddingplanner, een stylist, een bruidstaart, een ……. 

Het organiseren van een bruiloft is een ontzettend leuk, maar soms ook prijzig.

Het kan ook anders…

Shoppen met korting, shoppen met de VIC-weddingcard. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

 

The Beautiful Bride Company

Bruidskapsels & bruidsmake-up

Wij verzorgen graag op professionele en persoonlijke wijze jouw bruidskapsel en bruidsmake-up aan huis door heel Nederland en Belgie op één van de mooiste dagen van jouw leven. Wij werken met een vast eigen team van professionele bruidsstylisten met veel ervaring voor de mooiste bruidskapsels en bruidsmake-up!

Bij de Honeymoon Shop zorgen de stylisten voor de perfecte styling en weten zij altijd de weg naar de best passende merken. Door de bruidsparen te leren kennen en persoonlijke aandacht te geven kunnen wij het beste bieden in alle prijssegmenten voor jou en je bruidegom. We noemen dit “The Perfect Match”.

SERVICE

Van het begin tot het einde staan we voor je klaar

 

 

 

 

Zijn jullie op zoek naar leuke leveranciers voor jullie trouwdag? Bij Top Trouwbedrijven kun je de leukste leveranciers vinden en ervaringen lezen van andere bruidsparen. Check nu de beoordelingen, recensies en reviews op Top Trouwbedrijven

 

 

MEMORIES of INK▪️Hoe spannend als je voor de eerste keer jouw custom made trouwkaart in je handen mag houden? Met je eigen waszegel!
Ik kan niet wachten om het ook aan jullie te mogen laten zien.

 

 

State of Dreaming

EEN TROUWFILM KOMT HET DICHTST BIJ DE EMOTIE, BELEVENIS EN SFEER VAN JULLIE HUWELIJKSDAG, WAARDOOR VERGETEN NIET ZAL GEBEUREN!

Het maken van je trouwfilm is iets heel persoonlijks en kan maar in één keer heel goed. Op zo’n bijzondere dag wil je niet het gevoel hebben ‘gevolgd te worden’ door een camera en alleen maar genieten van alles wat er om jullie heen gebeurd. En er gebeurt veel op zo’n dag. Hoewel vooraf vaak al bekend is hoe de dag zal gaan verlopen, zullen er ook veel speciale momenten zijn waarop geanticipeerd moet worden op de dingen die gebeuren. Onze specialiteit is alles heel natuurlijk en mooi te filmen en al die bijzondere momenten met alle emoties daarin te vatten.