Trouwambtenaar moet je passie zijn!

Expliciet gevraagd door een bruidspaar, startte René met het voltrekken van een huwelijk. De passie voor ‘trouwen’ bracht hij over in de eerste tien minuten van de kennismaking, waarna benoeming en beëdiging spoedig volgden.

WAT EEN PRACHTIGE FUNCTIE, TROUWAMBTENAAR.

De ceremonie is ‘het belangrijkste’ onderdeel van jullie trouwdag en dient met zorg en liefde te worden omringd. De eerste ceremonie vond plaats op de warmste, meest liefdevolle dag van het jaar. In de volle zon en op het strand zei het bruidspaar volmondig JA tegen elkaar. Een grote eer dit als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand  (BABS) te mogen voltrekken. 

Bij dit huwelijk bleef het voor René als BABS niet. Op deze dag werd in de avond direct een tweede huwelijk elders voltrokken. Opnieuw een fantastisch leuke ervaring en dit werd de start van Things of Love | Trouwambtenaar. 

Willen jullie ook JA zeggen op de meest liefdevolle, spontane, leuke, warme, ontspannen en gezellige manier? Informeer dan naar de mogelijkheden welke deze trouwambtenaar met passie jullie kan bieden.

Binnenkort volgt ook de lancering van de nieuwe site. Hierop vooruitlopend kun je uiteraard altijd al een kijkje nemen op Facebook of Instagram onder Things of Love | Trouwambtenaar