Trouwringspecialist Jacqueline Simonis

Trouwringen thuis uitzoeken, samen met de specialist.

Rings of Love Trouwringen komt met de nieuwste collectie trouwringen bij de bruidsparen thuis.

Trouwringspecialist Jacqueline Simonis (52 jaar) adviseert bruidsparen bij de keuze van hun unieke trouwring en dat doet zij vakkundig en met veel enthousiasme en plezier.

Heerlijk in alle rust in je eigen omgeving tot de perfecte keuze komen en dat op een tijdstip wanneer het jullie uitkomt (ook ’s avonds en in het weekend). En dat ook nog met iemand die weet waarover ze praat, omdat zij jarenlange ervaring heeft opgedaan bij het Nederlandse trouwringmerk Promises Trouwringen Nederland. Hierdoor heeft zij technische kennis opgedaan, welke Jacqueline nu kan delen met de bruidsparen om te komen tot een vakkundig advies bij de zoektocht naar de perfecte trouwring.

Trouwringspecialist Jacqueline Simonis

“Hoe mooi is het als ik hen met mijn opgedane vakkennis kan begeleiden en adviseren, gezellig onder het genot van een drankje en genietend van hun enthousiaste verhalen over hun trouwdag”, aldus Jacqueline.

Trouwen is pure emotie, elkaar liefde en trouw beloven. Een trouwring is ook emotie, emotie in een (trouwring)doosje. Een trouwring wordt gedragen als teken van huwelijkstrouw, vandaar dat een trouwring geen begin en geen einde kent. Dit staat symbool voor een lang en gelukkig huwelijk.

Met behulp van de supertoffe trouwringconfigurator van Rings of Love kan elke ring geheel naar wens worden aangepast/ontworpen, maar kun je toch de trouwring beleven door de ring aan je hand te zien én te voelen. Dat is namelijk erg belangrijk! Maar waarom is dat zo belangrijk?

Een trouwjurk trek je ook aan om te zien of het dé jurk van je dromen is. Hetzelfde geldt voor een trouwring. In een magazine of in de vitrine kan een ring prachtig lijken, maar aan je hand kun je dat ineens heel anders beleven.

De kleur, pasvorm, breedte, dikte en afwerking doen heel veel en moeten wel bij je passen, want een trouwring draag je een (huwelijks)leven lang. Maar ook heeft elk model een andere pasvorm. Een ring met een strak model voelt heel anders aan je vinger dan een klassieke ring met een lichtbolle binnenzijde, dus het voelen van de ring aan je vinger is zeker niet onbelangrijk. Het secuur opmeten van jullie ringmaat is ook erg essentieel.

Deskundig advies van een trouwringspecialist is dus erg prettig om uiteindelijk te komen tot jullie unieke trouwring.

 

Er komt best wat bij kijken om dé perfecte trouwring te vinden. Maar ga vooral veel ringen passen, want een ring moet je echt aan je hand zien én voelen. En laat je vakkundig adviseren!

Indien jullie een afspraak willen maken met de trouwringspecialist van Rings of Love bij jullie thuis of wil je meer informatie ontvangen, stuur dan een mail naar info@ringsoflove.nl

Heel veel succes bij jullie zoektocht naar trouwringen die het beste bij jullie passen!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *