Archieven: Evenementen

Open Toptrouwlocatie Route

De Viersprong Nieuwlandsedijk 10, 's-Gravenzande

Op zondag 22 november as is er weer een open top trouwlocatie route. Wil je kennismaken met de prachtige locatie De Viersprong? Kom dan naar ‘s-Gravenzande en geniet van een mooie ontvangst. Uiteraard kun je dan ook kennismaken met een aantal professionals uit de trouwbranche. Rings of Love is aanwezig. Met veel enthousiasme vertelt Jacqueline de wetenswaardigheden …

Open Toptrouwlocatie Route Lees meer »

Trouwbeleving ONLINE XXL – Let’s Sparkle

Meld je snel aan bij Trouwbeleving Online XXL - Let's Sparkle voor de mooiste inspiratie, masterclasses live Q&A's, Wedding Glitter Goodiebox en schitterende prijzen.

TROUWBELEVING @ Slot Moermond Renesse

Slot Moermond Stoofwekken 5, Renesse

Een prachtige beleving van jullie trouwdag op een fantastische locatie? Kom dan naar TROUWBELEVING!

O’MAGGIO Groom Night

O'Maggio Grote Molenstraat 171, Elst

Wil jij graag het 'naadje van de kous/het trouwpak weten?' Kom dan naar de O'Maggio Groomnight en laat je verrassen door het team van O'Maggio. Je zult versteld staan van de professionaliteit en de mogelijkheden.

Open Toptrouwlocatie Route

Slot Moermond Stoofwekken 5, Renesse

Ben je op zoek naar een prachtige trouwlocatie? Kom dan kennismaken op zondag 25 september 2022. Ontmoet dan ook een aantal professionals op veel (trouw-)gebieden.

Open Toptrouwlocatie Route

Fort bij Vechten Achterdijk 12, Bunnik

Gelegenheid tot het uitgebreid kennismaken met jullie droomlocatie en Rings of Love | Trouwringen Thuis

Trouwbeleving XL Event in de Koepelhal in Tilburg

Koepelhal Tilburg NS Plein, Tilburg

Bezoek het Trouwbeleving XL Event in de Koepelhal in Tilburg. Op deze prachtige, industriële locatie vindt de leukste en gratis trouwbeurs in Tilburg plaats. Hier kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag! Maak kennis met de unieke werkwijze van Rings of Love | Trouwringen Thuis.