Tips van een trouwringspecialist

Trouwringen kopen – waar moet je nu op letten?

Rings of Love adviseert deskundig en met liefde & passie bij de keuze van jullie trouwringen. Dit vindt plaats bij jullie thuis wanneer het jullie uitkomt (ook ‘s avonds/in het weekend).
Een huwelijk regelen kost erg veel (vrije) tijd, dus is het prettig als je in alle rust in jullie vertrouwde omgeving op het gemak trouwringen kunnen uitzoeken.
 
Met hulp van onze vakkundige trouwringspecialist kunnen jullie unieke trouwringen samenstellen m.b.v. onze supertoffe ontwerpmodule. Jullie kiezen zelf de kleur(en), breedte, dikte, bewerking (mattering, golfje, randje, groef) en diamantopties (grootte, aantal, slijpvorm en zetting). Door onze collectie te bekijken en vooral veel ringen te passen, kun je een trouwring écht beleven door de ring aan je hand te zien en te voelen. Dat is namelijk erg belangrijk! Elke trouwring uit onze collectie kan namelijk in meerdere pasvormen worden geleverd, maar dan moet je die pasvorm wel aan je hand zien en voelen. Eigenlijk hetzelfde als met een trouwjurk, het moet mooi staan, perfect zitten en vooral prettig aanvoelen.
 
Rings of Love is persoonlijk en uniek! Nog nooit hebben wij tweemaal dezelfde set trouwringen ontworpen voor onze bruidsparen. Zoveel mensen, zoveel wensen!
 
Vragen waarbij tips van een trouwringspecialist waardevol zijn bij jullie zoektocht naar de perfecte trouwring:
  1. Let op dat de trouwring uit 1 geheel bestaat, maar waarom is dat van belang?
  2. Hoe krijgt een ring een andere kleur dan geelgoud en hoe zit het met de kleurechtheid?
  3. Wat houdt het karaatgehalte precies in en waar kun je het beste voor kiezen?
  4. Waarom is het vakkundig opmeten van jullie ringmaat nou zo belangrijk?
  5. Wat weet je van andere edelmetalen?
  6. Wat kosten trouwringen nu eigenlijk?
Het antwoord op de laatste vraag is: In Nederland geven bruidsparen gemiddeld €1500 uit aan een SET trouwringen (bron: The Perfect Wedding).
 
Een bezoek van een trouwringspecialist van Rings of Love is gratis en geheel vrijblijvend.
Zorgen jullie voor de koffie/thee? Rings of Love neemt dan iets lekkers mee!
 
Meer tips, informatie of een afspraak? Stuur gerust een mail naar info@ringsoflove.nl